CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Nova programació trimestral del Casal de Joves

Nova programació trimestral del Casal de Joves

05/10/2021

Fins al proper mes de desembre s’oferiran activitats gratuïtes entre les quals hi haurà tallers, xerrades, un escape room, sessions de cinema i jocs de rol

El Casal de Joves comença el mes d’octubre amb una nova programació trimestral d’activitats gratuïtes destinades a joves de 12 a 30 anys. L’objectiu és oferir alternatives d’oci al jovent per gaudir del seu temps de lleure però també que siguin propostes que tinguin un valor afegit i els ajudin a potenciar el seu creixement personal.

Durant el mes d’octubre s’ha programat una sessió per ajudar els nois i noies a fer el seu currículum, tallers de carbasses per Halloween, de cuina de castanyada i de maquillatge mexicà, un escape room de por i una xerrada per a les famílies sobre l’ús de pantalles després del confinament. Al mes de novembre hi haurà algunes propostes emmarcades dins la celebració de la Festa Major de Sant Martí, com una sessió de realitat virtual, una nit de cinema i un sopar amb música. El casal s’afegirà a la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones amb exposicions, xerrades i un taller corporal. Al desembre, serà el torn d’una proposta de dinamització de l’exposició virtual Sex o No Sex, un taller de sensibilització sobre la petjada digital, jocs de taula i un taller de cuina de Nadal.

Per participar en qualsevol d’aquestes propostes és necessari fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Podeu consultar tota la programació d’activitats en el document adjunt.

A més d’aquesta programació trimestral, el Casal de Joves ofereix serveis i recursos al jovent torrellenc durant tot l’any. L’equipament acull un espai d’oci, el punt d’informació juvenil i un espai d’estudi i suport informàtic. Així mateix, des del casal es fomenta la participació juvenil i es fan activitats de suport i promoció d’artistes locals. Altres projectes són l’aula d’estudi nocturna o un projecte de reforç escolar que es coordina amb l’institut i amb el departament de Serveis Socials. Recordem que l’horari del Casal de Joves El Club és de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.

Arxivat a: General
Casal de Joves El Club
Díptic informatiu

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona