Ja es pot consultar el nou butlletí municipal

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:00
La revista inclou un apartat especial dedicat a la celebració aquest cap de setmana de la 41a edició de la Festa de la Cirera

L’Ajuntament de Torrelles acaba de publicar un nou número de la revista d’informació municipal corresponent als mesos de maig i juny. La publicació inclou temes d’especial interès com el suport que es dóna des del consistori als col·lectius més afectats per la pandèmia i la represa de l’activitat social i econòmica amb esdeveniments com el mercat de pagès o la 41a edició de la Festa de la Cirera.

Altres temes que trobareu a la revista són la represa d’activitats presencials al Casal de la Gent Gran, les inscripcions al Casal d’Estiu, les jornades d’orientació que es van oferir a l’alumnat d’ESO o l’entrada en funcionament de la quarta pista de pàdel al CEM Can Coll.

Aquest número de la revista, conté també informació sobre millores a la via pública, l’inici de les obres al carrer Montserrat Roig o la finalització dels treballs al Pont del Molí. La publicació es tanca amb alguns dels èxits aconseguits per esportistes torrellencs.

Es pot consultar el nou butlletí municipal al document adjunt o aquí.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28