S’ofereix una nova possibilitat d’expedir i/o renovar el DNI a Torrelles

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00
Una unitat mòbil de la Policia Nacional ens visitarà el proper 29 de novembre per a facilitar el tràmit a les persones que no poden desplaçar-se fora del municipi

El proper 29 de novembre es tornarà a oferir el servei per expedir o renovar el document nacional d’identitat al municipi. Una unitat mòbil es desplaçarà a Torrelles amb l’objectiu de facilitar el tràmit a aquells veïns i veïnes que, per diverses raons, no poden desplaçar-se fora del municipi. Hi tindran prioritat les persones grans o amb necessitats especials.

En cas de voler accedir-hi, caldrà demanar cita prèvia a l’Ajuntament, trucant al telèfon 93 689 00 00 a partir del proper dilluns dia 15 de novembre en horari de 9 a 14 hores. Es faran un màxim de 40 tramitacions. Els veïns i veïnes hauran d’acudir a la cita puntualment, amb mascareta i amb l’import exacte de la taxa, que és de 12 euros. Queden exclosos d’aquesta taxa les famílies nombroses i en aquells casos en que el tràmit es fa per un canvi de domicili. Posteriorment, es podrà recollir el nou DNI el dia 2 de desembre.

Recordem que en el cas de renovar el DNI caldrà portar el Document Nacional d’Identitat antic i una fotografia en color, recent, i amb fons blanc. Si hi ha canvi de domicili s’haurà de portar, també, el certificat d’empadronament. En cas de pèrdua, robatori o sostracció caldrà portar dues fotografies i la còpia de la denúncia.

En el cas de fer una primera inscripció, caldrà portar una fotografia en color, recent i amb el fons blanc, el certificat d’empadronament amb vigència de 3 mesos i el certificat literal d’inscripció de naixement amb vigència de 6 mesos expedit pel Registre Civil en el que consti que s’ha emès per a l’obtenció del DNI. Si es tracta d’una persona menor d’edat, haurà de venir acompanyada per la persona tutora legal amb el seu DNI en vigor.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:29

Imatges