Arriba el Nadal a Torrelles

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 00:00

El Tió donarà el tret de sortida a les festes, que recuperen algunes activitats com la festa de Cap d’Any i la Cavalcada de Reis

Aquest cap de setmana se celebra el Tió de Nadal, una tradició que petits i grans esperen amb il·lusió i que suposa l’inici de les festes al nostre municipi. Per participar-hi, cal fer una reserva prèvia. Alguns grups han assolit el límit d'inscripcions però en altres, a data d’avui, encara hi ha places disponibles. Degut a la Covid, s’han marcat algunes normes com que cada infant disposarà d’un tió i podrà estar acompanyat, que cada nen i nena haurà de portar el seu bastó i que els majors de 6 anys hauran de fer ús obligatori de la mascareta. L’activitat tindrà una durada aproximada dels infants i caldrà ser molt puntual. El Tió cagarà un regal a cada participant.

La inauguració del pessebre de l’Associació dels Tres Tombs a l’església de Sant Martí de Tours, el Joc del Quinto al Casal de la Gent Gran o el Concert de Nadal de l’Ateneu, amb les actuacions del Cor Mirabolà, la Coral Amadeu Vives i Som Cor, són altres dels actes previstos per aquest cap de setmana.

D’altra banda, del 23 al 31 de desembre (excepte els festius), i els dies 3, 4 i 5 de gener, els infants podran participar en el Racó de Nadal que organitza l’Esplai Arc de Sant Martí.

Torrelles recuperarà també alguns dels actes més tradicionals, que l’any passat van haver de modificar el seu format a causa de la pandèmia. La nit del 31 de desembre a l’1 de gener, d’1 a 6 hores, l’Esplai Arc de Sant Martí amb la col·laboració de l’Ajuntament organitzaran una festa de Cap d’Any al Casal de Joves El Club. Les entrades es poden adquirir fins al mateix dia al comerç Nins i Nines.

I el proper 5 de gener, a partir de les 18.30 hores, els Reis d’Orient visitaran Torrelles per repartir màgia i il·lusió a tots els infants. El grup de Blancs de l’Esplai Arc de Sant Martí farà possible que Melcior, Gaspar i Baltasar passin per les cases a repartir regals. Les famílies interessades s’han d’inscriure prèviament a l’esplai els dies 22 de desembre (de 18 a 20 hores), 29 de desembre (de 17 a 19 hores) i el 2 de gener (d’11 a 13 hores) o enviant un correu electrònic a blancs.esplai@gmail.com.

La programació de Nadal podria patir alguna modificació o anul·lació segons l’evolució de la situació sanitària i les mesures de prevenció establertes, en cada moment, per les autoritats competents. Us recomanem que us mantingueu informats de qualsevol canvi a través de les xarxes socials municipals.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 09:38