Ja es pot consultar el nou butlletí municipal

Divendres, 24 de desembre de 2021 a les 00:00

La revista inclou un apartat dedicat al pressupost municipal de l’any 2022 i als esforços del govern local per reduir el deute públic

L’Ajuntament de Torrelles acaba de publicar un nou número de la revista d’informació municipal corresponent als mesos de novembre i desembre. La publicació inclou temes d’especial interès com l’aprovació del pressupost municipal per a l’exercici 2022, que preveu algunes inversions esperades al municipi. Així mateix, es parla sobre la congelació dels impostos municipals i el treball realitzat pel govern local per a aconseguir, en els darrers anys, una important reducció del deute públic.

Altres temes que trobareu a la revista són la posada en marxa de la nova web municipal, la celebració dels 25 anys de la Planta de Compostatge i el procés participatiu per a decidir el futur de l’àmbit de Can Coll. La celebració del Dia Internacional contra la violència envers les dones, i la recuperació de la Festa Major de Sant Martí són altres dels continguts que trobareu a la publicació.

Es pot consultar el nou butlletí municipal al document adjunt o aquí.

Darrera actualització: 24.12.2021 | 08:48