S’ofereix una nova possibilitat d’expedir i/o renovar el DNI a Torrelles

Divendres, 21 de gener de 2022 a les 00:00

Una unitat mòbil de la Policia Nacional ens visitarà el proper 8 de febrer per a facilitar el tràmit a les persones que no poden desplaçar-se fora del municipi

El proper 8 de febrer es tornarà a oferir el servei per expedir o renovar el document nacional d’identitat al municipi. Una unitat mòbil es desplaçarà a Torrelles amb l’objectiu de facilitar el tràmit a aquells veïns i veïnes que, per diverses raons, no poden desplaçar-se fora del municipi. Hi tindran prioritat les persones grans o amb necessitats especials.

En cas de voler accedir-hi, cal demanar cita prèvia a l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores o trucant al telèfon 93 689 00 00 a partir d’avui divendres 21 de gener. Es faran un màxim de 40 tramitacions. Els veïns i veïnes hauran d’acudir a la cita puntualment, amb mascareta i amb l’import exacte de la taxa, que és de 12 euros. Queden exclosos d’aquesta taxa les famílies nombroses i en aquells casos en que el tràmit es fa per un canvi de domicili. Posteriorment, es podrà recollir el nou DNI el dia 11 de febrer.

Recordem que en el cas de renovar el DNI caldrà portar el Document Nacional d’Identitat antic i una fotografia en color, recent, i amb fons blanc. Si hi ha canvi de domicili s’haurà de portar, també, el certificat d’empadronament. En cas de pèrdua, robatori o sostracció caldrà portar dues fotografies i la còpia de la denúncia.

En el cas de fer una primera inscripció, caldrà portar una fotografia en color, recent i amb el fons blanc, el certificat d’empadronament amb vigència de 3 mesos i el certificat literal d’inscripció de naixement amb vigència de 6 mesos expedit pel Registre Civil en el que consti que s’ha emès per a l’obtenció del DNI. Si es tracta d’una persona menor d’edat, haurà de venir acompanyada per la persona tutora legal amb el seu DNI en vigor.

Darrera actualització: 21.01.2022 | 08:53

Imatges