Ja es pot consultar el nou butlletí municipal

Dimarts, 22 de febrer de 2022 a les 00:00

La revista inclou un apartat dedicat a analitzar els 41 projectes d’un pla d’inversions que vol transformar el municipi

L’Ajuntament de Torrelles acaba de publicar un nou número de la revista d’informació municipal corresponent als mesos de gener i febrer de 2022. La publicació inclou un apartat de vuit pàgines destinat a analitzar el desenvolupament del pla d’inversions elaborat pel govern local amb la voluntat de poder fer realitat projectes de gran importància per al municipi com la instal·lació de la caldera de biomassa, el tancament de la pista poliesportiva, l’arranjament del carrer Montserrat Roig, la construcció d’un skate park al Casal de Joves o la remodelació del Casal de la Gent Gran.

La revista inclou altres temes d’especial interès com el procés participatiu per definir el futur de l’àmbit de Can Coll, les reunions per recuperar i gestionar les Coves de Can Riera o el reclam al Departament de Salut de millores en el servei que ofereix el Centre d’Atenció Primària.

Els preparatius per a la commemoració del Dia internacional de les Dones, la celebració del Nadal i la recuperació de la Festa Major de Sant Pau són altres dels continguts que trobareu a la publicació.

Es pot consultar el nou butlletí municipal al document adjunt o aquí.

Darrera actualització: 22.02.2022 | 08:56