Torrelles comptarà amb un espai de memòria democràtica

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 00:15

El dia 12 de juny s’inaugurarà un monument, al parc de Can Sostres, que vol reconèixer la lluita per aconseguir els drets i les llibertats democràtiques

A iniciativa de la Comissió de Memòria Democràtica, el pròxim 12 de juny, a les 12 hores, s’inaugurarà al parc de Can Sostres un espai anomenat Banc de la Memòria que té com a finalitat recuperar, commemorar i fomentar la memòria democràtica de Torrelles, així com impulsar mesures en el reconeixement de les persones represaliades pel feixisme.

Aquest espai comptarà amb un monument memorial representatiu de la lluita i els conflictes esdevinguts per aconseguir els drets i les llibertats democràtiques.

Des de la Comissió de memòria Democràtica també s’està treballant transversalment amb els centres educatius per planificar-hi tallers en els quals poder apropar els infants i joves a la història i la memòria del nostre municipi.

Durant els pròxims dies es donaran més detalls sobre aquest acte inaugural a través del web i les xarxes socials municipals.

Darrera actualització: 30.05.2022 | 16:34