S’inicia la temporada d’estiu a la piscina municipal

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 00:05

L’equipament obrirà del 13 de juny al 4 de setembre i oferirà la possibilitat d’adquirir entrades puntuals i abonaments mensuals

La calor arriba a Torrelles i en pocs dies s’obrirà la piscina municipal de Can Coll. El pròxim dia 13 de juny es donarà el tret de sortida a la temporada per tal que els veïns i les veïnes puguin gaudir de les seves instal·lacions durant tot l’estiu. 

El recinte mantindrà els dos torns: de matí, d’11 a 15 hores, i de tarda, de 16 a 20 hores. Del 13 al 24 de juny, però, només es podrà accedir a la piscina a la tarda, a excepció de dissabte 18 i diumenge 19, que romandrà oberta durant tota la jornada. 

Pel que fa als preus, les persones residents a Torrelles es beneficiaran d’un descompte del 50 % en el cost de les entrades puntuals i hauran d’abonar 4 euros els dies laborables i 5 els caps de setmana i festius. Per a les persones que no visquin al municipi, els preus seran de 8 i 10 euros respectivament. L’accés a l’equipament serà gratuït en tots els casos per als menors fins als 5 anys i per a les persones de més de 65 anys. 

Així mateix, es podran aconseguir abonaments mensuals a un preu de 60 euros per al públic en general i de 30 euros per a les persones residents a Torrelles, que també comptaran amb un 50 % de descompte. Els abonaments es podran tramitar per als mesos de juliol i agost. Del 13 al 27 de juny no hi haurà abonament però a partir del dia 27 es podrà accedir a la piscina d’estiu amb l’abonament del mes de juliol. El mateix passarà amb els dies de setembre, que s’inclouran en l’abonament del mes d’agost. 

La nova temporada de la piscina municipal de Can Coll finalitzarà el dia 4 de setembre.

 

Darrera actualització: 15.06.2022 | 15:31