Ja es pot consultar el nou butlletí municipal

Dijous, 2 de juny de 2022 a les 00:00

S’informa la ciutadania del projecte de remodelació de la pista poliesportiva i de la millora d’alguns serveis com la neteja i la recollida de residus

L’Ajuntament de Torrelles acaba de publicar un nou número de la revista d’informació municipal corresponent als mesos de maig i juny de 2022. La publicació inclou un apartat dedicat a la remodelació de la pista poliesportiva, en el qual es donen a conèixer totes les actuacions realitzades pel govern municipal per poder desenvolupar el projecte. 

La millora de serveis també centra una part important de la publicació amb les modificacions en el contracte amb l’empresa que fa la recollida de residus i la neteja viària. S’ha aconseguit també que Correus reparteixi a domicili a Can Güell i a Cesalpina i es treballa per fer-ho possible també a altres barris. 

La revista inclou altres temes d’especial interès com la posada en marxa d’una campanya de prevenció d’incendis, l’elaboració d’un pla de barris o els preparatius per poder oferir a les famílies el servei de casal d’estiu. 

Les activitats de la Setmana de la Solidaritat, que va ser tot un èxit, i els preparatius per gaudir de la 42a Festa de la Cirera de Torrelles són altres temes destacats de la revista municipal. 

Es pot consultar el nou butlletí al document adjunt o aquí.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 12:55