Ja es pot consultar el nou butlletí municipal

Dijous, 4 d'agost de 2022 a les 00:00

S’informa la ciutadania del desenvolupament del Pla de Transició Energètica, del canvi a l’alcaldia i de les properes actuacions per a millorar la via pública

L’Ajuntament de Torrelles acaba de publicar un nou número de la revista d’informació municipal corresponent als mesos de juliol i agost de 2022. La publicació inclou un apartat dedicat al desenvolupament del Pla de Transició Energètica, en el marc del qual es preveu la instal·lació de plaques fotovoltaiques en diversos edificis i espais públics. 

El canvi al capdavant de l’alcaldia, segons l’acord de govern establert a l’inici de la legislatura i la millora del transport públic amb l’entrada en funcionament de la línia L76, que connecta amb l’Hospital de Sant Boi, són altres dels temes destacats. Les mesures que es prenen per a minimitzar el risc d’incendi , l’obertura de la plaça de la Tal·lara, la millora de la seguretat al camí de Can Coll i les properes actuacions que es duran a terme a la via pública són altres de les informacions que podeu consultar a la publicació. 
Les activitats de l’Estiu Jove i del Casal de la Gent Gran, la commemoració del Dia de l’Orgull o la celebració de la 42a Festa de la Cirera de Torrelles són altres temes destacats de la revista municipal. 

Es pot consultar el nou butlletí al document adjunt o aquí.
 

Darrera actualització: 04.08.2022 | 07:24