El poble torna a col·laborar amb La Marató de TV3

Dimecres, 21 de desembre de 2022 a les 00:00

Una caminada i un torneig de futbol-7 han estat algunes de les activitats programades per recaptar fons a favor de la salut cardíaca

Un any més, Torrelles de Llobregat ha sumat esforços per col·laborar amb La Marató de TV3, una iniciativa solidària que en la seva edició de 2022 ha apostat per donar visibilitat a la importància de la salut cardiovascular. Durant tot el mes de desembre, s’han organitzat al nostre municipi diferents activitats amb la voluntat de recollir fons que es dirigiran a impulsar la investigació de les malalties cardíaques.  

Amb això, el passat 4 de desembre es va organitzar una caminada familiar, desenvolupada de manera conjunta amb l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’institut-escola, una activitat que ha inclòs una passejada per anar a buscar els tions i una botifarrada. El mateix cap de setmana, s’ha celebrat al poble el tradicional torneig de futbol-7, una trobada que ha comptat amb la participació d’una cinquantena d’equips de diferents categories i de clubs vinguts d’arreu del territori català, entre els quals hi havia el FC Barcelona o el Girona FC.

Altres de les activitats programades han estat dues americanes solidàries de pàdel, organitzades conjuntament amb el Club de Tennis Can Coll, i la projecció a l’Ateneu de la pel·lícula París.

En total, la nostra localitat ha aconseguit aplegar la quantia de 3.499,78 €.

Des de l'Ajuntament es vol fer un agraïment a totes les persones que hi han participat així com a les diverses entitats que hi han col·laborat: Centre Excursionista Torrelles (CET), AMPA Torrelles, Tres Tombs, Associació de la Gent Gran, Unió Esportiva Torrelles, Ateneu Torrellenc i Club de tenis Torrelles. 

 

Darrera actualització: 30.12.2022 | 08:21

Imatges