Es lliuren els premis del concurs de postals de Nadal de la gent gran

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

El treball guanyador d’aquesta edició ha estat el dibuix de la torrellenca Montserrat Alsina

Ahir a la tarda, el Casal de la Gent Gran va acollir l’acte de lliurament dels premis del concurs de dibuixos de Nadal de la gent gran. Durant la trobada, es va poder gaudir d’una mostra del taller de teatre del casal, que dirigeix la Laura Roig. Així mateix, l’alcalde Eduard Garcia va lliurar un petit obsequi, una ponsètia, a les finalistes del concurs de postals de Nadal, tot i que una d’elles no va poder assistir-hi personalment. 

Les finalistes van ser la Montserrat Alsina, l’Elena Bech i la Isabel Balsalobre. El jurat del concurs va decidir que el dibuix de la Montserrat Alsina fos l’escollit per a formar part de la postal de Nadal oficial de l’Ajuntament de Torrelles, que també s’ha publicat a la revista municipal. 

Des del consistori es vol fer un agraïment a totes les persones que han format part d’aquesta iniciativa que es va posar en marxa amb la voluntat d’impulsar la participació activa de la ciutadania en les propostes culturals del municipi i, al mateix temps, fomentar la realització d’activitats artístiques entre les persones majors de 60 anys.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 11:09

Imatges