Arriba el Nadal a Torrelles

Dilluns, 4 de desembre de 2023 a les 00:00

S’han programat tot un seguit de propostes entre les quals no faltaran activitats per als infants com el tió o la visita del Pare Noel i els Reis d’Orient

El Nadal ja és ben a prop i pels carrers de Torrelles ja podem veure els primers tions que romandran distribuïts per diferents racons del poble fins al pròxim 8 de gener. Més enllà de l’enllumenat i els guarniments nadalencs, des de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerciants de Torrelles i d’entitats locals, s’han programat tot un seguit d’activitats per portar les tradicions i la il·lusió a petits i grans. 

Del 8 al 18 de desembre es podrà visitar el tió a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra. Els dies 15, 16 i 17 de desembre seran els patges reials els que arribaran a Torrelles per recollir les cartes dels infants i fer-les arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient. Els trobareu pels comerços locals el divendres de 18 a 20 hores, i dissabte i diumenge d’11 a 13 hores. D’altra banda, el dia 15 de desembre, de 18 a 20 hores, l’Esplai Arc de Sant Martí organitzarà un taller de manualitats nadalenques a la plaça Sant Martí. I el dia 16 es convida els infants a fer cagar el tió a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 11.30 hores. Podran participar-hi totes les nenes i els nens que s’hagin inscrit prèviament a través de l’enllaç adjunt. Mitja hora abans, a les 11 hores, s’inaugurarà el pessebre dels Tres Tombs a la plaça de l’Església. 

El Pare Noel ha anunciat també que visitarà Torrelles. El podreu trobar del 18 al 23 de desembre pels carrers del poble, saludant els infants i recollint les seves cartes. Però, sens dubte, els més esperats tornaran a ser Ses Majestats Els Reis d’Orient, que arribaran al municipi el dia 5 de gener a les 19 hores per portar la màgia a totes les llars torrellenques. 

Comprar a Torrelles té premi
Un any més es posa en marxa una campanya per dinamitzar i posar en valor el comerç local, que ofereix productes i serveis de qualitat i una atenció personalitzada que no es troba en grans superfícies. Sota el lema ‘Comprar a Torrelles té premi!’, els comerços adherits repartiran un total de 15.000 butlletes entre la seva clientela per les compres realitzades entre el 16 de desembre i el 3 de gener. Un cop arribada aquesta data, es farà un sorteig per determinar els guanyadors. Els premis seran una Play Station 5, un Smartbox o similiar que no superarà el valor de 500 euros, i deu premis de 100 € cadascun per bescanviar en els establiments adherits a la campanya. 

 

Darrera actualització: 04.12.2023 | 16:03