A Torrelles, les dones aixequem la persiana!

Divendres, 8 de març de 2024 a les 00:00

Aquest 8M, el consistori ha volgut fer una campanya que vol reconèixer el paper de les dones al capdavant del comerç torrellenc

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, l’Ajuntament de Torrelles ha realitzat la campanya “A Torrelles, les dones aixequem la persiana!”.  L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a la tasca de les dones que, dia a dia, tiren endavant el comerç torrellenc. 

De fet, segons dades del Consell Comarcal, el sector serveis és el més feminitzat i ho és encara més al Baix Llobregat. Torrelles, a més, és el segon municipi amb el percentatge més alt de dones dedicades al comerç de la comarca, un 60,2%. Molt a prop es troben altres localitats properes com Santa Coloma de Cervelló, amb un 62,2 % del comerç portat per dones, i el Prat de Llobregat, amb un 56,7 %. 

La primera part de la campanya ha consistit en anar als comerços locals que han volgut participar-hi i fer una fotografia a una representació de les dones que hi treballen. Aquestes imatges es publiquen avui mateix, dia 8 de març, al web i a les xarxes socials municipals com un petit reconeixement a la tasca que totes aquestes dones realitzen al capdavant del comerç local. 

Des de l’Ajuntament es vol fer un agraïment a l’Agrupació de Comerciants, Serveis, Emprenedores i Hostaleria de Torrelles de Llobregat, per la seva col·laboració, i a tots i totes les comerciants que han participat en la campanya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

Darrera actualització: 08.03.2024 | 09:59