Arrenca la Setmana de la Gent Gran

Dijous, 6 d'octubre de 2022 a les 08:00

Les activitats dirigides a les persones grans se centraran enguany en el foment de l’activitat esportiva

Torna a Torrelles una nova convocatòria de la Setmana de la Gent Gran, sense cap mena de restricció sanitària després de dos anys de crisi pandèmica. La iniciativa l'impulsen l'Ajuntament, l'Associació de la Gent Gran i la Diputació de Barcelona, amb una edició que apunta a fomentar l'esport i lluitar contra el sedentarisme en aquest sector de la ciutadania sota el títol de «Mou-te per la vida».

Del 17 al 21 d'octubre, la població podrà participar en actes com una xerrada i una taula rodona sobre els nous paradigmes de l'activitat física i l'envelliment. A més, durant les diverses jornades es potenciarà la pràctica activa d'esport mitjançant una matinal al Centre Esportiu Municipal Can Coll. Per a participar-hi, cal que les persones interessades s’adrecin al Casal de la Gent Gran fins al 14 d’octubre, de 16:30 a 19:30 hores.

D’altra banda, es realitzarà una passejada per l'entorn torrellenc que finalitzarà amb un berenar de coca i xocolata i es projectarà la cinta «Everest '92», amb la presència d'un dels membres de l'expedició catalana que va coronar el cim més alt del món fa trenta anys.

També es preveu visitar el Museu Olímpic i de l'Esport de Barcelona, amb un taller i un dinar al Poble Espanyol, una activitat per la qual cal inscriure's abans del 14 d'octubre.

L'edició de 2022 conclourà el divendres 21 amb un dinar de germanor i un espectacle musical a l'Ateneu Torrellenc, les inscripcions estan obertes fins al 18 d’octubre. Podeu consultar els preus, horaris i tots els detalls de la programació completa al document que trobareu en aquesta mateixa notícia.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 09:37