Arriba ‘Hola Primavera’, una iniciativa que vol dinamitzar el comerç local

Dimarts, 26 de març de 2024 a les 00:00

El pròxim 6 d’abril s’organitzaran activitats diverses al carrer Major i el seu voltant com ara jocs gegants, tallers, inflables i un concert de rumba

L'Ajuntament, l'Associació de Comerciants, Serveis, Emprenedores i Hostaleria de Torrelles i el Casal de Joves El Club, organitzen de manera conjunta la jornada 'Hola Primavera', que pretén donar un impuls al comerç de proximitat i oferir propostes d’oci per a tota la ciutadania. La iniciativa ja es va posar en marxa l’any passat amb l’esdeveniment ‘Hola tardor’, que va ser tot un èxit. 

La jornada es farà el dissabte dia 6 d’abril, de 10 a 14 hores. Al llarg de tot el matí hi haurà jocs gegants al carrer Major i tallers de pintacares i manualitats que aniran a càrrec de l’Esplai Arc de Sant Martí i de la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra. També s’instal·larà un laberint inflable a la Plaça Sant Martí. Durant la celebració dels actes, el carrer Major romandrà tallat al trànsit de vehicles. 

La iniciativa es tancarà amb un concert de rumba a la Plaça de l’Ajuntament, a partir de dos quarts d’una del migdia, amb el grup Los vecinos de Manué.

Des del consistori s’anima els establiments de la zona a treure els aparadors al carrer i a obrir les terrasses de bars i restaurants per incentivar l’activitat comercial. 

Darrera actualització: 26.03.2024 | 15:26

Imatges