Arriba la 12a edició del concurs fotogràfic de la Festa Major de Sant Pau

Dijous, 27 de gener de 2022 a les 00:00

La imatge guanyadora s’emportarà un talonari valorat en 200 euros per gastar als comerços locals

Aquest cap de setmana se celebra el gruix de les activitats de la Festa Major de Sant Pau i, com és habitual, s’ha convocat el concurs de fotografia, que enguany celebrarà la seva dotzena edició. Els torrellencs i les torrellenques que ho desitgin podran participar enviant les seves millors imatges de la festa.

Les fotografies podran ser en color o en blanc i negre i la tècnica és lliure. Així mateix, les imatges podran ser captades amb càmera analògica o digital, tot i que finalment hauran de ser presentades en suport digital. Cada participant pot presentar un màxim de 10 imatges originals, inèdites i que no hagin estat premiades en altres concursos. La millor fotografia rebrà un talonari valorat en 200 euros per gastar als establiments locals. 

El termini de lliurament finalitzarà el dia 10 de febrer. El veredicte es farà públic abans del dia 20 de març al web municipal. Per a participar-hi, s’hauran d’enviar les imatges a l’adreça de correu electrònic cultura@torrelles.cat, indicant el títol de la fotografia, el lloc on es va captar, el nom de la persona i el pseudònim, el NIF, l’adreça postal, el telèfon i el correu electrònic. En cas de presentar més d’una imatge, s’haurà d’enviar un correu electrònic per cadascuna d’elles. De la mateixa manera, les fotografies es podran lliurar presencialment en un CD a l’Ajuntament.

Podeu consultar les bases de la convocatòria en el document adjunt.

Darrera actualització: 27.01.2022 | 15:29