Arriba Nadal a Torrelles de Llobregat

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 00:00

El poble acull una programació destinada a compartir el goig de les festes nadalenques entre tota la ciutadania

Les places i els carrers del nostre poble s’il·luminen i s’engalanen per rebre l’època més màgica de l’any. Un any més, l’arribada de les festes nadalenques a Torrelles de Llobregat tornen acompanyades d’una programació d’activitats dirigides al gaudi de tota la família.

En primer lloc, el parc de Catalunya en Miniatura acull l’espectacle «Lumàgica» fins al 8 de gener, una experiència lumínica i sonora per a tots els públics. D’altra banda, també es convida a la canalla a visitar els tions que es reparteixen entre diversos racons de Torrelles, com el que s’ubicarà a la biblioteca des del 9 fins al 18 de desembre o el tió de la plaça de l’Església del 18 de desembre (activitat per la qual cal reserva prèvia aquí).

A banda de la campanya de dinamització del comerç local que l’Ajuntament desenvolupa conjuntament amb els establiments, la ciutadania tindrà l’oportunitat de participar en actes com el concert de swing nadalenc a càrrec del grup Men in Swing, la inauguració del pessebre dels Tres Tombs o un taller de treballs manuals de Nadal, el qual s’instal·larà el 23 de desembre a la plaça Sant Martí, de 17 a 19:30 hores.

A més, ni els Reis de l’Orient, ni el Pare Noel, s’obliden de la població més jove: els patges reials estaran pels comerços del 16 al 18 de desembre a partir de les 20 hores, mentre que el Pare Noel rebrà la canalla del 20 al 23 de desembre a diversos punts dels nostres carrers. D’altra banda, l’esperada Cavalcada de Ses Majestats començarà el seu recorregut el 5 de gener a les 19 hores per donar pas a la nit més esperada de l’any.  

 

Darrera actualització: 05.12.2022 | 10:06

Imatges