Arriba una nova edició de la campanya solidària Teriyaa

Dimecres, 29 de novembre de 2023 a les 00:00

Es posen a la venda productes fets amb teles gambianes que han confeccionat persones voluntàries de Torrelles

La regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional posa en marxa una nova edició de la campanya ‘Teriyaa’, una iniciativa que vol recollir diners per al poble agermanat de Tujereng, amb el qual Torrelles col·labora des de l’any 2006. La campanya, que finalitzarà el dia 5 de gener, consisteix en la venda de productes elaborats amb teles gambianes. Aquests es poden trobar en els comerços Ca la Maria, Sabateria Martí. Glòria Campà, Moda Nostra, Nins i Nines i  Floristeria Calluna. 

Les persones que vulguin adquirir algun d’aquests articles poden triar entre davantals, bosses amb cordons o totebags, bosses per a les agulles d’estendre la roba, decoracions de Nadal o moneders de colors. Els productes han estat confeccionats per dones voluntàries de Torrelles que, de manera desinteressada, han dedicat el seu temps a aquesta iniciativa solidària. Algunes d’elles formen part de l’Espai de la Gent Gran i dels tallers de costura i ganxet de l’Associació de dones Pla de les Bruixes.  Els diners que es recullin amb la venda d’aquests productes es destinaran a MBolo Association per al desenvolupament de projectes relacionats amb potenciar la formació del jovent a Tujereng. 

L’Ajuntament vol agrair la seva col·laboració als comerços participants així com a totes les persones voluntàries que amb la seva implicació fan possible aquesta campanya. 

Darrera actualització: 29.11.2023 | 10:34

Imatges