Cap de setmana de teatre, ball i dansa a l'Ateneu

Dilluns, 2 de febrer de 2015 a les 00:00
El cap de setmana del 7 i 8 de febrer propers, l'Ateneu Torrellenc acollirà tres espectacles d'arts escèniques i ball. Es tracta de l'actuació de l'Esbart Sant Martí, d'una banda, la reposició de l'obra teatral 'Germans de Sang' que va representar-se amb gran èxit el passat 17 de gener i, per últim, una sessió de Balls de Saló.

Podeu consultar a l'agenda d'actes les particularitats i preus per assistir a cada una de les propostes que tindran lloc al teatre de l'Ateneu Torrellenc aquest cap de setmana.

Destaquem la tercera representació de l'obra de teatre Germans de Sang que, després de reunir desenes d'espectadors el cap de setmana del 17 i 18 de gener passats, han decidit tornar per no deixar a ningú sense cap rialla. El grup de teatre de l'Ateneu Torrellenc, dirigit per Carles Capdevila, la torna a representar l'obra a Torrelles amb 20 actors en escena.

Germans de Sang narra la història de dos germans bessons que en néixer són separats i educats en dues famílies diferents. Tot i els intents de les respectives mares per impedir-ho, es fan amics i s’acaben enamorant de la mateixa noia.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06