Comença la campanya solidària en suport al poble Tujereng

Dijous, 1 de setembre de 2022 a les 00:00

La recaptació es dirigirà a pal·liar els efectes de les fortes pluges i les inundacions a la regió

L'Ajuntament de Torrelles de Llobregat comença avui amb la campanya solidària d'ajuda al poble agermanat de Tujereng davant les greus inundacions que la localitat gambiana va patir a principis d'agost. Arran aquests fets, unes quatre-centes persones aproximadament van veure’s obligades a desplaçar-se i es van produir danys a prop d'una trentena de llars, catorze banys i vuit pous.


Davant d'aquesta situació, el 3 d'agost la Taula de Cooperació i la Solidaritat es va reunir amb caràcter d'urgència amb l'objectiu de traçar una estratègia de suport a Tujereng. Després de parlar amb representants locals de la localitat gambiana, es va decidir engegar una campanya de sensibilització i de captació de fons per fer front als danys produïts per les inundacions, com ara la reconstrucció de les cases o l'adquisició de materials de primera necessitat.


En aquest sentit, el nostre municipi també preveu dur a terme una aportació econòmica i diverses entitats torrellenques estan organitzant actes al llarg de setembre. Durant els propers dies es publicaran els actes a les xarxes socials de l’Ajuntament perquè els torrellencs i torrellenques que hi vulguin participar se sumin.  

Com col·laborar amb Tujereng?

Fins el 30 de setembre tota la ciutadania podrà contribuir participant als actes que organitzaran les entitats o amb aportacions individuals, destinades completament a pal·liar els efectes de les inundacions a Tujereng, mitjançant un ingrés al número de compte ES32 2100 0279 5102 0027 0413 i indicant com a concepte «Torrelles amb Tujereng».


Gràcies a la mobilització de la ciutadania i a la feina de les entitats locals, el nostre municipi es compromet amb el suport al poble germà de Tujereng.

 

Darrera actualització: 06.09.2022 | 09:14