Comença una campanya solidària per recollir roba d’abric

Dijous, 26 d'octubre de 2023 a les 00:00

La ciutadania pot donar roba d’home, que s’entregarà a les persones sense llar, del 30 d’octubre al 8 de novembre

Davant la realitat que milers de persones es veuen abocades a viure al carrer, a partir del pròxim dilluns 30 d’octubre, l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat reprèn la campanya de recapte de material d'abric i mantes, una acció el consistori duu a terme des del 2021.

El projecte es desenvolupa amb la col·laboració d'Arrels Fundació, associació que acompanya les persones sense llar des de fa prop de trenta-cinc anys, i treballa per sensibilitzar la ciutadania envers aquesta situació.

Campanya d'hivern 2023

Enguany, la fundació Arrels necessita roba d’abric per a homes. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament ha habilitat diversos punts al municipi perquè, des del 30 d’octubre al 8 de novembre, la ciutadania entregui elements com els següents:

  • Roba nova, com calçotets, mitjans o samarretes interiors
  • Roba de segona mà, com texans (talles 40, 42, 44, 46, 48 i 50); dessuadores; jaquetes d’hivern o entre-temps; jerseis gruixuts; samarretes de cotó de màniga llarga o curta; mantes; sacs de dormir; tovalloles de bany i de dutxa; pantalons curts; o sabates d’esport. 

Les donacions es podran efectuar als edificis Groc i Verd de l’Institut Escola Torrelles, a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra; a la Casa de la Vila, al Casal de la Gent Gran i a la comissaria de la Policia Local. Es demana que les peces es trobin netes, en bon estat i dipositades a l'interior d'una bossa, deixant escrit el seu contingut a la part exterior.

Darrera actualització: 26.10.2023 | 12:48

Imatges