Conclou la Setmana de la Gent Gran

Dijous, 27 d'octubre de 2022 a les 00:00

Les persones grans del municipi han gaudit de diverses activitats orientades a fomentar la pràctica de l’esport i l’envelliment actiu

El nostre municipi ha celebrat una nova edició de la Setmana de la Gent Gran del 17 al 21 d’octubre. Enguany, la convocatòria s’ha celebrat sense cap mena de restricció sanitària després de dos anys de crisi sanitària i s’ha dirigit al foment de l’esport entre les persones grans del poble.

Al llarg d’aquests dies, la població sènior ha tingut l’oportunitat de participar en actes com una xerrada informativa i una taula rodona sobre l’envelliment actiu. A més, durant les diverses jornades, s’ha potenciat la pràctica d'esport mitjançant una matinal al Centre Esportiu Municipal (CEM) Can Coll. Amb motiu de l’èxit de l’activitat de pàdel, l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat preveu posar en marxa pròximament classes d'iniciació gratuïtes per a persones majors de 60 anys.
 
Una altra de les propostes amb bona acollida ha sigut una passejada per l'entorn torrellenc amb un berenar de coca i xocolata. També ha tingut una gran rebuda la projecció de la cinta «Everest '92», la qual ha comptat amb la presència d'un dels membres de l'expedició catalana que va coronar el cim més alt del món fa trenta anys.

A més, les persones participants en la Setmana de la Gent Gran han dedicat una jornada a visitar el Museu Olímpic i de l'Esport de Barcelona, amb un taller i un dinar al Poble Espanyol. L'edició de 2022 ha conclòs amb un dinar de germanor i un espectacle musical a l'Ateneu Torrellenc amb la assistència d’unes cent-quaranta persones

La iniciativa ha estat impulsada per l'Ajuntament, l'Associació de la Gent Gran i la Diputació de Barcelona.

 

Darrera actualització: 27.10.2022 | 10:43