Convocada la IV edició dels Premis Literaris de l’Ateneu Torrellenc

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 00:00

El certamen va néixer amb la voluntat de promoure la creació literària en català, guardonant la millor poesia i la millor narració curta de temàtica lliure

L'Ateneu Torrellenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, convoca els IV Premis Literaris Ateneu Torrellenc en les modalitats de contes i poesia amb la voluntat d’estimular i reconèixer la creació d'obres literàries de qualitat en llengua catalana.

Com en anteriors edicions, es podrà participar en dues modalitats. D’una banda, es premiarà amb 300 € al millor conte i, a més, totes les peces literàries que arribin a la fase final de la deliberació del jurat seran publicades en un únic volum en la col·lecció «Sembra de llavors» de l’Ateneu. Per altra banda, es premiarà el millor poemari amb una dotació econòmica de 700 € i, en aquest cas, el text guanyador es publicarà a «L’Atiador» de l’Ateneu Torrellenc.

Les propostes presentades hauran de ser originals, inèdites, de temàtica lliure i escrites en català. S’hauran de fer arribar només en format digital al correu electrònic conte.premi.ateneutorrellenc@gmail.com per als contes i a l’adreça poesia.premi.ateneutorrellenc@gmail.com, en el cas dels poemaris. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 10 de setembre de 2022. 

El jurat, nomenat per la secció Litteraria de l’Ateneu Torrellenc, estarà format per tres persones escriptores de reconegut prestigi literari, que lliuraran els guardons durant el mes de novembre, en el marc dels actes de celebració de la Festa Major de Sant Martí. 

Podeu consultar les bases del concurs en el document adjunt.

 

Darrera actualització: 12.07.2022 | 08:12