Crida a la ciutadania per a recollir material humanitari per al poble ucraïnès

Divendres, 4 de març de 2022 a les 00:00

Cada punt habilitat està destinat a la recollida d’un tipus concret de material per a donar suport a les persones que pateixen la invasió russa.

Des d’aquest dilluns 7 de març i fins al pròxim diumenge dia 13, s’organitza una campanya de recollida de material humanitari destinat a les famílies ucraïneses que estan patint en aquests moments la guerra provocada per la recent invasió russa del seu territori. Amb la voluntat de centralitzar la iniciativa, l’Ajuntament de Torrelles i els ciutadans i les ciutadanes que han promogut aquesta iniciativa, s’han coordinat per assegurar l’èxit de la campanya. D’aquesta manera se’ns convida als veïns i veïnes a deixar les nostres aportacions en els diferents punts de donació que s’habiliten. És important, en tot cas, que deixem en cadascun d’aquests punts el material concret que se li ha assignat. Els punts són els següents:

  • Dependències municipals (Ajuntament de Torrelles, Biblioteca Municipal i Policia Local): aliments sense pots de vidre (llet en pols, cafè, cacau, conserves, galetes i pasta), aliments infantils (llet en pols i farinetes de nadó), roba d’abric tant per a persones grans com per a infants, sacs i mantes
  • Farmàcia: material de cura (apòsits, benes, guants de làtex, tiretes, mantes tèrmiques, tisores mèdiques o xeringues), medicació genèrica (analgèsics, antiinflamatoris, sedants i insulina) i productes d’higiene femenina i infantil (compreses, tampons, bolquers i tovalloletes humides)
  • Comerços i establiments:
    • Bars, restaurants i botigues d’alimentació: aliments sense pots de vidre (llet en pols, cafè, cacau, conserves, galetes i pasta) i aliments infantils (llet en pols i farinetes de nadó)
    • Altres comerços: roba d’abric tant per a persones grans com per a infants, sacs i mantes

El dilluns dia 14 de març es recolliran totes les caixes i entre aquell mateix dia i el dimarts 15 s'habilitaran espais municipals d'organització i separació de tot allò recollit. Durant la setmana vinent també s'obrirà una convocatòria per a persones voluntàries que vulguin participar en la separació del material.

Darrera actualització: 08.03.2022 | 11:11

Imatges