Disponible el qüestionari per opinar sobre el futur parc de Cesalpina

Dimarts, 22 de desembre de 2015 a les 00:00
Seguint amb el procés participatiu obert, els torrellencs i torrellenques poden plasmar les seves idees en un formulari fins al dia 15 de gener

L’Ajuntament ha posat a disposició dels veïns un qüestionari per opinar sobre el futur parc de Cesalpina. L’usuari no tardarà més de cinc minuts en completar-lo i pot expressar el seu parer sobre qüestions com el nom del parc, les necessitats del veïnat que ha de resoldre el projecte o fer una proposta de com hauria de ser el parc, al voltant dels usos, els equipaments i el mobiliari urbà i els beneficiaris.

Amb el procés participatiu ja iniciat, el formulari per respondre està disponible via online a la pàgina web  de l’Ajuntament. Per als que prefereixin completar-lo en versió paper, el trobaran encartat a la revista municipal del mes de desembre, que es reparteix a totes les cases, o bé al propi Ajuntament, on també hi hauran exemplars.

Els formularis complimentats es poden dipositar a la bústia de correus de Cesalpina, a l’oficina d’atenció ciutadana del consistori, a la biblioteca municipal Pompeu Fabra i a l’escola Sant Martí fins el 15 de gener de 2016. Des de l’Ajuntament s’anima a tots els torrellencs a participar-hi, per tal que el futur parc sigui el més consensuat possible. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12