El Casal de Joves comença una nova temporada d’activitats

Dimarts, 5 de setembre de 2023 a les 00:00

La primera proposta serà el 8 de setembre, amb una festa per acomiadar l’estiu

Un cop finalitzades les vacances estiuenques, el Casal de Joves El Club anuncia la programació de setembre a desembre d’activitats gratuïtes i adreçades al jovent. Ho fa amb diverses activitats adreçades a la població més jove del municipi, i consistirà en tallers, tornejos esportius o col·loquis per a tots els interessos.

La primera activitat serà una festa per acomiadar l’estiu, prevista pel divendres, 8 de setembre. La trobada començarà a les 22 hores i comptarà amb una actuació de Los vecinos de Manué i amb música d’un DJ, la qual s’allargarà fins a les quatre de la matinada.

Programació setembre-desembre

Al llarg dels pròxims mesos, el jovent podrà participar en propostes com tornejos de videojocs, la pintada de la paret del casal amb un mural a favor dels drets LGTB+, tallers per aprendre a cuinar i de defensa personal, xerrades informatives sobre temes culturals o de sexualitat, jocs pels voltants del poble o una escape room.

Podeu consultar el calendari detallat al marge dret d’aquesta mateixa notícia i, per participar en les activitats, cal inscriure’s en un formulari en línia habilitat pel Casal de Joves.

Altres serveis

A banda del programa lúdic i cultural, l’equipament també ofereix un espai d’estudi i suport informàtic, sessions de reforç a l’estudi o altres activitats dinamitzades per l’equip del Casal de Joves. Pel que fa a l’aula d’estudi, estarà disponible de l’1 de desembre al 29 de gener, amb la voluntat d’ajudar a l’alumnat a preparar-se les proves de finals del trimestre.

Com cada any, el projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Per a contactar amb el Casal de Joves El Club, podeu fer-ho mitjançant les seves xarxes socials (Facebook i Instagram), el correu electrònic, o adreçant un WhatsApp al 605 296 293.

Darrera actualització: 05.09.2023 | 10:36