El Casal de Joves engega nova programació trimestral

Divendres, 31 de març de 2023 a les 00:00

L’equipament juvenil proposa un nou ventall de propostes per encarar els mesos d’abril, maig i juny

El Casal Jove El Club comença abril estrenant activitats gratuïtes dirigides a l'entreteniment del jovent de Torrelles de Llobregat. Fins al juny, la població d'entre 12 i 29 anys es pot inscriure a sessions d'esbarjo pensades per a tots els gustos i les edats.

Durant el mes d'abril, la ciutadania més jove del poble podrà assistir a tallers de cuina, de creixement personal i tenis taula. També es preveu celebrar un torneig de futbol, un festival musical i sessions esportives. A més, també es desenvoluparà una campanya contra la LGTB-fòbia i es construiran sofàs amb materials reutilitzats.

Serveis i projectes

A banda de les activitats d'aquests mesos, l'espai del Club també està a disposició del jovent torrellenc per a sessions d'estudi i suport informàtic; el projecte «Reforça't», centrat en el suport escolar amb l'institut i els serveis socials i com a punt d'informació.

A l'equipament també es poden tramitar els projectes de promoció i suports d'artistes locals i la gestió i cessió de sales del casal per a organitzar-hi activitats.

Darrera actualització: 11.04.2023 | 15:23

Imatges