El Casal de la Gent Gran anuncia un nou programa d’activitats

Divendres, 6 d'octubre de 2023 a les 00:00

La vila acull propostes dirigides a fomentar l’envelliment actiu i saludable

Un any més, l’Ajuntament i l’Associació de Gent Gran de Torrelles de Llobregat han treballat conjuntament per presentar el seu programa d’activitats anual, adreçat al veïnat de més edat del nostre poble, amb la voluntat de fomentar l’envelliment actiu i saludable.

A la programació hi ha propostes organitzades per l’Associació de Gent Gran, per les quals cal ser soci o sòcia de l’entitat (quota anual: 17 euros). D’altres, plantejades pel consistori, són obertes a tothom i només cal inscriure’s per participar-hi. Trobareu tota la informació al document adjunt en aquesta mateixa pàgina.

Programa 2023-2024
Al llarg d’aquest any i fins al vinent, la gent gran tindrà l’oportunitat de participar en propostes emmarcades en àmbits molt diversos. En concret, l’ampli ventall de propostes del catàleg es divideix en les següents temàtiques:

Benestar i moviment: Es tracta d’exercicis per millorar la condició física general, sessions de ioga, moviment i música, ball country, estimulació de les funcions cognitives. A més, s’organitzaran classes d’iniciació a la marxa nòrdica, pàdel, tai-txi i txi kung.

Creativitat i expressió: S’organitzen trobades per aprendre a elaborar peces de roba amb punt de mitja i crear figures de ganxet, a més de jornades d’artteràpia i tertúlies per compartir receptes de cuina.

Social/educativa: Aquest àmbit s’enfoca a oferir espais a la gent gran a on conversar sobre les seves preocupacions i, d’altra banda, assistir a classes per a la millora de l’escriptura en llengua catalana.

Noves tecnologies: En el món quotidià actual, les noves tecnologies ja exerceixen un rol imprescindible. Tenint-ho en compte, al Casal de la Gent Gran s’ensenyarà com dur a terme tràmits en línia i classes d’informàtica i sobre l’ús del telèfon mòbil.

Lleure: L’entreteniment és una part indispensable de la vida. Durant els pròxims mesos, el veïnat més gran podrà divertir-se i socialitzar jugant a jocs de taula, al billar o al quinto. A més, també es podran veure partits de futbol i pel·lícules al Casal, mentre que també es conduiran sessions de bicicletes estàtiques i, d’altra banda, es planejaran mensualment excursions a diversos punts del país.

Serveis: Un cop al mes, el Casal acollirà sessions de podologia i de quiromassatge, per les quals cal demanar cita.

Informació i inscripcions
Per a participar en les activitats proposades, cal inscriure’s al Casal de la Gent Gran, presencialment o trucant per telèfon (936 891 538), en l’horari següent:

  • Dimarts i dimecres, d’11 a 13 hores.
  • Dilluns, dijous i divendres, de 16.30 a 19.30 hores.
Darrera actualització: 05.10.2023 | 10:39