El Casal de la Gent Gran enceta una nova temporada d’activitats

Dijous, 22 de setembre de 2022 a les 00:00

La vila comença el nou curs amb una programació de diversos serveis i tallers per a persones grans

Un any més, el Casal de la Gent Gran presenta la programació d’activitats i tallers que es desenvoluparan a l’espai durant la temporada 2022-2023. D’aquesta manera, l’equipament posa sobre la taula una sèrie d’iniciatives entre les quals es poden trobar propostes gimnàstiques i artístiques, cursos sobre noves tecnologies, activitats socials i informatives o serveis de podologia i quiromassatge. La iniciativa l’organitza l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat juntament amb l’Associació de Gent Gran, en conveni amb la Diputació de Barcelona i CaixaBank.

Pel que fa a les activitats centrades en el benestar físic, el Casal acollirà sessions d’exercicis físics adaptats per persones grans, classes d’iniciació a la marxa nòrdica, i trobades per practicar tennis, balla country o jornades per a estimular la ment de manera lúdica i divertida. Per altra banda,  també s’organitzaran sessions de teatre i de punt de mitja, així com activitats diverses per promoure un envelliment saludable o el taller «Viure amb sentit», amb dirigits a promoure l’optimisme i l’alegria.

A més, també es preveu celebrar diverses píndoles formatives per aprendre a editar imatges i vídeos per internet i activitats lúdiques com jocs de taula, billar, futbol, sardana, quinto, cinema i sèries, sessions de bicicleta estàtica i sortides culturals mensuals. Addicionalment, el Casal ofereix serveis de podologia i de quiromassatge pels quals cal demanar cita.

Trobareu tots els detalls a la programació del Casal de la Gent Gran al document que s’adjunta en aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 22.09.2022 | 10:06