El Casal d'Estiu busca personal

Divendres, 12 de maig de 2023 a les 00:00

Les candidatures per treballar en la coordinació i monitoratge de les activitats estiuenques es poden presentar fins al 26 de maig

Novament, la nostra localitat comença a preparar el Casal d'Estiu, un espai perquè els més menuts gaudeixin de les vacances estiuenques amb sessions de lleure, dinamitzades per un grup encarregat de monitorar les activitats.

En aquest sentit, s'ofereixen diverses places de feina que s'incorporaran a la plantilla del 26 de juny al 28 de juliol, amb contractes de jornada completa i de dilluns a divendres. Les persones que es presentin a l'oferta hauran de ser majors de divuit anys i disposar del títol de monitoratge de lleure (o titulació equivalent).

Horari i requeriments

El Casal d'Estiu tindrà un horari laboral caràcter flexible i modificable, amb una base d'hores que s'allarga de les 7.30 a les 17 hores (amb hora i mitja al migdia pel descans, de 13.30 a 15 hores).

A banda dels requisits pel que fa als títols necessaris o a l'edat, els aspectes que es valoraran durant el procés de selecció són els següents:

  • Experiència d'un any en campus esportius, casals d'estiu o altres activitats de lleure
  • Tenir la residència a Torrelles de Llobregat.
  • La presentació d'un projecte d'activitats pel Casal d'Estiu d'un màxim de 10 pàgines d'extensió

A més, des de l'organització poden convocar a les persones sol·licitants a una entrevista presencial en cas que ho considerin oportú. Els currículums s'han d'enviar a Olga Diaz, mitjançant el correu electrònic recerca.einacoop@gmail.com, abans del 26 de maig.

Darrera actualització: 18.05.2023 | 10:27