El consistori engega dos processos de selecció laboral

Dijous, 6 de juliol de 2023 a les 00:00

Se cerca una persona encarregada de tasques de jardineria i una altra especialitzada en lampisteria

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat ha anunciat que s’ofereixen dues places de feina a la plantilla municipal. En concret, el consistori busca una persona encarregada de la jardineria i una altra preparada per dur a terme tasques de lampisteria.

Les contractacions seran temporals (cinc mesos com a màxim) i s’emmarquen en els Plans Locals d’Ocupació de la Diputació de Barcelona.

Jardineria

Les funcions del lloc de treball encarregat de desenvolupar tasques de jardineria inclouen el manteniment de parcs, jardins, zones verdes i equipaments municipals; detectar i comunicar al consistori les anomalies en els elements dels espais públics o donar suport a l’equip de manteniment local en les seves tasques, així com en el control de la piscina municipal.

Tota la informació sobre aquesta plaça es pot consultar en el web de l’Ajuntament, a on també es pot descarregar el document necessari per presentar la sol·licitud.

Lampisteria

D’altra banda, la posició per a treballar en l’àmbit de la lampisteria implica la responsabilitat de reparar instal·lacions elèctriques als edificis municipals, supervisar i informar de les incidències a la xarxa elèctrica i conduir els vehicles per transportar el material necessari per a la realització de les tasques.

La informació sobre aquest lloc de treball i el formulari per sol·licitar-lo també la podeu consultar al web municipal.

Darrera actualització: 06.07.2023 | 11:00