El conte de La Nevera arriba en format audiovisual

Dimarts, 18 de gener de 2022 a les 00:00

El vídeo, elaborat per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, pretén explicar als infants el projecte que es desenvolupa al mercat de Tujereng

Amb la voluntat de donar a conèixer els diferents projectes de cooperació i solidaritat que es duen a terme a Tujereng, l’Ajuntament de Torrelles, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha elaborat un audiovisual sobre el conte La nevera. Es tracta d’una història que fa només unes setmanes es va explicar a l’alumnat de cinquè de primària de les escoles Can Coll i Santa Martí a través d’una sessió de contacontes i que vol explicar als infants el projecte de dinamització social, econòmica i ambiental que es desenvolupa al mercat de Tujereng.

Aquest és el segon conte que s’ha elaborat en format audiovisual. Fa uns mesos es va fer el mateix amb la història Khepri i el secret del compost, que fa referència als treballs realitzats al poble gambià per impulsar una gestió sostenible dels residus sòlids municipals.

Aquests contes i audiovisuals formen part dels projectes d’Educació per a la Ciutadania Global que es desenvolupen des de la regidoria de Solidaritat i Cooperació internacional de l’Ajuntament amb l’objectiu de donar a conèixer l’agermanament amb el poble gambià i, al mateix temps,  treballar aspectes com l’apoderament de les dones, les energies renovables o la recollida de residus.

Darrera actualització: 18.01.2022 | 14:38

Vídeo - Àudio