El curs escolar comença amb unes obres sense acabar de la Generalitat de Catalunya

Dimecres, 6 de setembre de 2023 a les 01:00

Tot i els avisos per part de l’Ajuntament dels incompliments de l’empresa adjudicatària a la Generalitat de Catalunya, no s’ha completat la reforma dels lavabos de l’edifici d’educació secundària

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya es va comprometre amb l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat a reformar, durant les vacances escolars, els lavabos de l’edifici de l’Institut Escola Torrelles a on s’imparteixen classes de secundària.

Durant el desenvolupament de les obres, el consistori ha dut a terme un seguiment de la intervenció, informant a la Generalitat de Catalunya sobre els endarreriments a les tasques i la manca de comunicació per part de l’empresa adjudicatària de les obres. A més, durant l’estiu, el consistori ha contribuït a la iniciativa executant tasques de neteja i de coordinació amb el centre educatiu. Tot i això, un cop iniciat el curs escolar 2023/2024 avui, 6 de setembre, la reforma encara no s’ha completat.

Al llarg de l’actuació, des del Departament d’Ensenyament s’ha assegurat a l’Ajuntament que el projecte estaria enllestit a temps, i que l’alumnat començaria el curs amb normalitat. Amb motiu de l’incompliment dels terminis i l’arribada de l’inici del curs acadèmic, el consistori ha hagut d’instal·lar lavabos provisionals per garantir-ne el servei.

Davant aquesta situació, des de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat i l’Institut Escola Torrelles, s’expressa el compromís per continuar treballant per a la comunitat educativa del nostre municipi.  

 

Darrera actualització: 06.09.2023 | 16:25