El municipi acollirà el cicle de xerrades gratuïtes «Exploració digital: més enllà dels píxels»

Dimecres, 10 de gener de 2024 a les 00:00

La biblioteca serà escenari de col·loquis sobre l'era digital adreçats a tots els nivells de coneixement

Actualment, vivim en una època que no es podria definir si no parlem de com la informàtica ha influït en la nostra vida diària o dels nous avenços tecnològics, com l’aparició de la intel·ligència artificial o la impressió en 3D. Amb aquest motiu, l’Ajuntament, la Biblioteca Municipal, el Casal de Joves i el Punt Òmnia han treballat conjuntament per oferir al municipi un cicle sessions educatives de franc que ofereixen una visió integral de l'era digital per a persones de tots els nivells de coneixement.

Les xerrades estan dissenyades per a tothom, des de qui comença a endinsar-se en el món digital, fins a qui desitja aprofundir en temes més avançats. Les trobades començaran el pròxim 31 de gener i es duran a terme a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra, de 18 a 18.45 hores, tots els dimecres fins al 27 de març. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 936 891 836.

Programa de xerrades

Data

Nom del tema

Descripció

 

31 gener

 

Seguretat en Xarxes Socials

Es tractaran les complexitats de les xarxes socials i s’ensenyaran pràctiques essencials per a protegir la privacitat en línia.

 

14 febrer

 

Història de la Informàtica

S’explorarà l'evolució de la informàtica, des dels seus humils començaments fins a les innovacions actuals.

 

28 febrer

 

Eines de productivitat en línia

La classe estarà centrada en explicar com fer servir les eines en línia per a una col·laboració eficient i una gestió del temps efectiva.

 

13 març

 

Núvols digitals

S’explorarà el poder i la flexibilitat de les plataformes en el núvol, des d'emmagatzematge fins a serveis en línia.

 

27 març

 

Iniciació al disseny i impressió en 3D

Es proposa una iniciació en el món de la fabricació digital, aprèn els conceptes bàsics del disseny en 3D i descobreix com donar vida a les teves idees.

 

Darrera actualització: 17.01.2024 | 12:08