El municipi acollirà una sessió informativa per la gent gran sobre l’ús de «La Meva Salut»

Dilluns, 29 d'agost de 2022 a les 08:00

La trobada té l'objectiu d'ensenyar a les persones grans el funcionament de l’aplicació mòbil de CatSalut

El Casal de la Gent Gran oferirà el dimarts 27 de setembre a les 11 h un taller pràctic dirigit a instruir a la gent gran sobre «La Meva Salut», l'aplicació per a dispositius mòbils de la Generalitat de Catalunya.

Mitjançant aquesta aplicació, les persones usuàries poden demanar cita, consultar el pla de medicació, revisar el calendari de vacunes o l'agenda personal amb el dia i l'hora de proves i visites programades en l'atenció primària de salut i en els hospitals. A més, a través de «La Meva Salut», també es pot accedir al document de voluntats anticipades, sol·licitar el canvi de metge/essa i fer ús del servei eConsulta, el qual permet establir una comunicació a distància amb professionals de la sanitat per resoldre consultes que no requereixin atenció presencial o urgent.

El Centre d'Atenció Primària (CAP) Vila Vella de Sant Vicenç dels Horts organitza la sessió amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat, l'Institut Català de la Salut i la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar tots els detalls sobre la Meva Salut en aquest enllaç.

Darrera actualització: 26.08.2022 | 09:24

Imatges