El municipi impulsa la campanya «Aquest Nadal, compra i guanya»

Dimecres, 7 de desembre de 2022 a les 00:00

La ciutadania que compri als establiments locals a partir del 16 de desembre formarà part d’un sorteig de productes i premis

L'Ajuntament de Torrelles de Llobregat engega una nova campanya amb les botigues torrellenques durant les festes nadalenques amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat comercial del municipi.

La iniciativa comercial consistirà a entregar als comerços adherits a la campanya butlletes per repartir entre la seva clientela per compres realitzades entre el 16 de desembre i el 5 de gener de 2023.

En total, es repartiran 15.000 butlletes a tots els establiments adherits a la campanya, de les que algunes tindran premis per valor de 5 € aportats com a col·laboració pels comerciants adherits a la campanya, i 6 premis aportats per l'ajuntament per valor de 250 € per gastar al comerç local bescanviant butlletes del talonari per productes o serveis dels establiments adherits. També s'entregaran butlletes amb "premis sorpresa" com quatre entrades per Lumàgica, i 4 entrades pel Bosc Animat de Catalunya en Miniatura o una higiene dental gratuïta.

Darrera actualització: 09.12.2022 | 09:32