El municipi organitzarà un mercat de segona mà i un curs de compostatge

Dijous, 27 d'octubre de 2022 a les 00:00

La nostra localitat impulsa entre la ciutadania la segona vida d'objectes i fomenta la reutilizació de les restes vegetals

Torrelles de Llobregat continua apostant pel foment d'hàbits beneficiosos pel medi ambient com són l'impuls al compostatge com a mètode per aprofitar els residus vegetals i el reaprofitament d'objectes de segona mà.

Potenciar aquestes accions produeix un important benefici al planeta; es redueixen les emissions de gasos contaminants i es dona una segona vida a elements que ja no fem servir.

Amb aquest darrer objectiu, el nostre municipi acollirà la celebració d'un mercat d'intercanvi i de segona mà el pròxim dissabte 12 de novembre, en el marc de la Festa Major de Sant Martí. L'espai s'organitzarà a la zona del carrer Major entre les 10:30 i les 13:30 hores amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'associació de dones Pla de les Bruixes. El consistori fa una crida a la població perquè col·loquin parades (amb cadires i taules a càrrec de l'administració municipal); per fer-ho, només cal enviar un missatge a mediambient@torrelles.cat (el termini finalitza el 9 de novembre). 

Per altra banda, també es convida a tota la ciutadania a participar en un curs de compostatge casolà que tindrà lloc el dissabte 19 de novembre la Sala de Plens de l'Ajuntament, a partir de les 10:30 hores  Durant l'esdeveniment, s'obre la possibilitat de rebre un compostador de 300 litres fabricat amb plàstic reciclat.

Per a participar en aquest acte, cal adreçar un missatge de correu electrònic a mediambient@torrelles.cat confirmant l’assistència fins al 17 de novembre.

Darrera actualització: 07.11.2022 | 12:38

Imatges