El pàdel omple l’agenda esportiva estiuenca del municipi

Dijous, 6 de juliol de 2023 a les 16:00

Durant juliol, s’organitzarà una competició d’americanes i el Torneig Open Padel Estiu Can Coll 2023

El Club de Tennis Can Coll Torrelles organitza, amb la col·laboració del consistori, diverses propostes esportives en l’àmbit del pàdel durant aquest mes. En concert, l’entitat ha preparat una prova d’americanes que es desenvoluparà entre el 10 i el 13 de juliol i del 24 al 30 de juliol, d’altra banda, entre el 20 i el 23 de juliol, es durà a terme el Torneig Open Padel Estiu Can Coll 2023.
 
Prova d’americanes
 

Pel que fa a la competició de pàdel en modalitat d’americanes, el club preveu celebrar el 10 de juliol els enfrontaments adreçats a esportistes d’alt nivell, mentre que el dia 12 s’organitzarà una trobada amb participants de nivell intermedi. D’altra banda, el 13 de juliol les pistes acolliran partits pensats per a esportistes amb nivell inicial. El funcionament de les americanes dels dies 24, 26 i 27 de juliol es publicarà durant les properes setmanes. 
 
Des de l’entitat, s’atorgarà un pot de pilotes per a les persones guanyadores, mentre que les finalistes rebran un grip per la pala de pàdel. L’horari és de les 22 a les 23.30 hores i el preu per inscriure’s en aquesta proposta és de 7 €.
 
Torneig Open Padel Estiu Can Coll 2023
 
El club esportiu també organitzarà el Torneig Open Padel Estiu Can Coll 2023, una competició oberta a tots els nivells que s’encetarà el pròxim 20 de juliol a la tarda i s’allargarà fins al 23 de juliol al migdia. Al llarg d’aquestes jornades, s’oferirà aigua i fruita a totes les persones participants, les quals també podran participar en un sorteig de productes del comerç local.
 
Els partits es disputaran els 20 i 21 de juliol a la tarda; el 22 durant tot el dia i; el 23 de juliol, els enfrontaments es jugaran fins al migdia. El torneig es distribuirà en una primera fase de grups i quarts de final, amb partits a nou jocs, semifinals i final a dos sets, més un supertiebreak al primer que arribi a deu.
 
Les inscripcions es poden tramitar del 7 al 17 de juliol per 22 € per a residents al nostre municipi) i per 25 € per a no residents.

Des de l’Ajuntament i el Club Tennis i Padel Can Coll volem donar les gràcies a tots els comerços locals que s’han sumat en l’organització d’aquesta programació. Moltes gràcies! 

Comerços que col·laboren: Justa la Fusta, Nagreen, Nins i Nines, Colors, Can Cireuet, Condis, Assessoria, Natàlia, Can Balasch de Baix, Glòria Campà, Ca la flora, Calluna, Ca la Flora, La Moda Nostra, El Celler, Ca la Maria, l’Arrostisseria, El Xiri, Immonatural, Mister Cock, Estanc, Bar Rebo, Ecotaller Mecànic, Cal Joan, la Farmàcia, Calçats Martí i Taller Bonaire. 

Darrera actualització: 10.07.2023 | 11:31

Imatges