El Pla Director Urbanístic Metropolità es podrà consultar del 16 al 20 d’octubre

Dilluns, 9 d'octubre de 2023 a les 09:05

La setmana vinent, del 16 al 20 d’octubre, el document es podrà consultar a l’ajuntament, de 9 a 14 hores

El Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM) va començar a construir-se a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) al 2019 com una aposta per un model de desenvolupament urbanístic sostenible, equitatiu i cohesionat.

Amb aquest text, es cobreixen àmbits com la mobilitat, la cohesió social i l'habitatge, la infraestructura verda, el desenvolupament social i econòmic, o els cicles de matèria i energia. L'aprovació del PDUM donarà pas a la substitució del Pla General Metropolità (PGM), vigent des del 1976.

Consulta pública

El PDUM es podrà consultar en paper del 16 al 20 d’octubre, entre les 9 i les 14 hores, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat. D’altra banda, els 18 i 19 d’octubre, es desplaçarà a l’ajuntament un equip tècnic per resoldre dubtes o consultes. Cal demanar hora en línia per a la consulta en paper i per la trobada amb l'equip tècnic.

El document va ser aprovat inicialment pel Consell Metropolità a l'abril d’aquest any i actualment es troba en fase d'exposició pública fins al 29 de desembre, període en el qual les persones interessades poden presentar-hi al·legacions.

Darrera actualització: 27.10.2023 | 12:29