El poble es mobilitza per reivindicar el 8M

Dimecres, 15 de març de 2023 a les 00:00

La localitat participa en diverses activitats dirigides a reclamar la fi de les desigualtats entre dones i homes

Torrelles de Llobregat torna a alçar la veu per commemorar el Dia Internacional de les Dones, una jornada amb la qual, cada 8 de març (8M), arreu del món es demana la igualtat de gènere. Amb això, l'Ajuntament ha organitzat una programació d'activitats dirigides a la conscienciació de totes les etapes educatives de l'alumnat local (amb propostes intergeneracionals i divulgatives) i de tota la població torrellenca.

D'altra banda, el consistori ha treballat amb l'Associació de Dones Pla de les Bruixes per organitzar un col·loqui sobre la situació de les dones afganeses a càrrec de Nadia Ghulman i la taula rodona Lluites i victòries de la dona africana, amb Silvia Llopart de M'bolo i Assatou d'Ahcama.

Altres actes que la nostra població ha acollit amb motiu del 8M han estat la lectura del manifest institucional per part de dones representants d'entitats i associacions locals; la tradicional caminada; una visita al Born organitzada per l'entitat Pla de les Bruixes; la representació d'una obra de teatre i sessions de contes a la biblioteca municipal.

Darrera actualització: 15.03.2023 | 12:37

Imatges