El servei Bicibox ofereix aparcaments segurs i gratuïts per a bicicletes i patinets

Divendres, 24 de novembre de 2023 a les 00:00

Aquesta setmana s’instal·la una carpa informativa per promocionar el servei a la rotonda de Can Roig

L’Ajuntament de Torrelles s’ha adherit al projecte Bicibox de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que ofereix aparcaments segurs de bicicletes i/o patinets per a particulars. En aquest sentit, s’ha instal·lat un mòdul de set places a la rotonda de Can Roig que permet atendre la necessitat de disposar d’espais segurs i gratuïts perquè la ciutadania pugui alternar els vehicles propis de mobilitat personal, bicicletes i patinets, amb l’ús del transport públic en els seus desplaçaments.

Amb la voluntat de promocionar aquest servei, l’AMB ha posat en marxa una campanya informativa. El dissabte dia 25 de novembre, de 9 a 13 hores, es va instal·lar una carpa a la rotonda de Can Roig (Raval Roig, 7) on s’informava les veïnes i els veïns del funcionament del Bicibox i també de la possibilitat de fer ús de la xarxa pedalable metropolitana Bicivia. 

La carpa es tornarà a instal·lar dimarts dia 28, de 16.30 a 19.30 hores. Les persones que vulguin donar-se d’alta del servei, podran fer-ho el mateix dia. Només caldrà que portin el DNI (o bé NIE o passaport), una targeta bancària (tot i que el servei és gratuït) i el vehicle propi, bicicleta o patinet. En cas que de no portar el vehicle, caldrà una fotografia i el número de bastidor del mateix. Els menors d'edat, a partir de 12 anys, hauran de venir amb el pare, mare o tutor legal i portar el DNI del menor, el DNI de la persona acompanyant i el llibre de família. Les persones que se’n facin usuàries durant la campanya rebran un petit obsequi. 

Darrera actualització: 27.11.2023 | 09:57