Els alcaldes de Torrelles i Santa Coloma de Cervelló es reuneixen amb l’AMB per desencallar l’entrada en servei de la L76

Dijous, 24 de febrer de 2022 a les 00:00

Aquesta nova línia de bus connectarà Torrelles amb l’Hospital de Sant Boi de Llobregat cada 30 minuts

Els alcaldes de Torrelles i Santa Coloma de Cervelló, Ignasi Llorente i Jordi Bartolomé  es van reunir ahir amb la direcció de l'Àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, amb Joan Maria Bigas i Diego Fernández, per parlar sobre l'adjudicació del servei d'autobús L76 que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic té aturat des de fa nou mesos, després que s'interposés un recurs que hauria d'haver estat resolt al setembre. A la reunió també hi van assistir  la 1a tinent d'alcalde de Santa Coloma, Anna Martínez, i l’assessor Sebas Guichandut.

Els dos ajuntaments han acordat presentar una reclamació al Tribunal per mostrar el seu malestar per aquest retard administratiu i instar que aquest es pronunciï davant el recurs interposat al més aviat possible per desencallar la situació i posar en marxa un servei que preveu importants millores en la mobilitat.

La nova línia de bus interurbà (la L76)  connectarà Torrelles, des de la rotonda de Can Roig,  amb l’Hospital de Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat, amb una freqüència de 30 minuts.
Per altra banda, s'ha instat a l'AMB perquè estudiï alternatives que donin resposta a les necessitats que actualment tenen les dues poblacions pel que fa al servei de bus fins que es pugui adjudicar la nova contractació del servei.

Darrera actualització: 24.02.2022 | 11:38