Els torrellencs i les torrellenques omplen el carrer Major per celebrar Sant Jordi

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 00:00

Durant la setmana es van organitzar diferents actes entre els quals va haver-hi presentacions de llibres, jocs gegants i l’hora del conte

Torrelles va recuperar la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina amb una programació d’activitats lúdiques i culturals destinades a tota la ciutadania. Divendres 22 d’abril, els torrellencs i les torrellenques van omplir el carrer Major per gaudir d’una prèvia de la diada en la qual no van faltar les tradicionals parades de venda de llibres, la signatura de llibres per part d’autors locals i jocs gegants.

Durant la jornada es va presentar el llibre Torrelles de Llobregat desaparegut, un treball de Ferran Puig i Josep-Manuel Rafí que recull 178 fotografies del poble que van des de finals del segle XIX fins a la dècada dels seixanta del segle XX. Un centenar de persones van assistir a la presentació.

També va ser un èxit la presentació d’un altre llibre: Ara i aquí (contes des de Torrelles), a la qual van assistir-hi una vuitantena de persones. Aquesta obra ha estat realitzada per diferents autors als quals l’Ateneu va convidar a escriure un relat que tingués relació directa o indirecta amb el nostre municipi.

Dissabte 23 es va haver de suspendre el taller creatiu de poesia i fotografia per falta d’inscrits, però sí es va oferir una sessió de l’hora del conte que va omplir, amb els més menuts i les seves famílies, la terrassa de la biblioteca. En Joan de Boer va presentar l’espectacle Sant Jordi i altres contes populars catalans davant una cinquantena de persones.

Darrera actualització: 26.04.2022 | 09:47