En marxa el procés participatiu del Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge

Dilluns, 17 d'octubre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament cerca la col·laboració de tota la ciutadania en l’elaboració del projecte

El consistori ha començat a elaborar el Programa d'Actuació Municipal d'Habitatge (PAMH), un document estratègic dirigit a efectuar una anàlisi exhaustiva de la situació del parc d'habitatges de la nostra localitat i proposar intervencions orientades a solucionar les possibles problemàtiques.

Amb aquest objectiu, se cerca la participació de la ciutadania que aporti informació qualitativa sobre l'estat de l'habitatge i realitzi propostes d'accions encarades al futur. Amb aquest motiu, l'Ajuntament ha engegat un procés participatiu obert a particulars, entitats i professionals del sector.

Sessions participatives

El municipi preveu la celebració de diferents sessions participatives en les dates següents:

• El 27 d'octubre a les 20 hores: reunió amb representants dels grups polítics locals.

• El 10 de novembre a les 19 hores: sessió oberta a entitats del municipi i ciutadania que s'hi inscrigui. Us podeu inscriure mitjançant aquest formulari.

En aquestes trobades es presentarà el resultat de l'anàlisi i diagnosi elaborat per l'equip redactor, i el públic assistent podrà debatre les propostes per executar els pròxims anys.

Presenta les teves propostes

Si algú no pot assistir a les sessions participatives, el consistori ha habilitat aquest espai per facilitar la participació de tota la ciutadania en la confecció del programa.

Per altra banda, també podeu donar a conèixer la vostra opinió sobre l’estat de l’habitatge en aquesta pàgina.

Trobareu tota la informació sobre la iniciativa participativa a la plataforma Decidim Torrelles.

Darrera actualització: 17.10.2022 | 13:15