En marxa mesures per pal·liar la sequera

Dimecres, 5 d'abril de 2023 a les 00:00

La falta de pluges provoca restriccions en el subministrament d'aigua dels equipaments públics

Davant la situació de manca d'aigua als embassaments del país, l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat ha anunciat diverses mesures dirigides a regular el consum d'aigua al municipi.

En aquesta línia, el consistori aplicarà limitacions als equipaments públics amb la voluntat de fer front a l'actual sequera.

Restriccions temporals

Mentre s'allargui aquesta situació, el reg del camp de futbol es realitzarà només quan es disputin partits federats els caps de setmana, amb una reducció del 50% del seu consum habitual i es limitarà l'ús de les dutxes, a excepció també de jornades de partits federats.

D'altra banda, l'Ajuntament regarà les pistes de terra batuda amb la meitat del consum usual i, des del consistori, es recomana a la ciutadania vigilar les aixetes dels domicilis per tal que no tinguin pèrdues.

A més, s’estableix que els arbres de Can Sostres només es regaran de les 20 a les 8 hores i se suspèn el reg de la gespa. En aquest sentit, i de cara a la ciutadania, es prohibeix regar zones verdes i jardins, tant públics com privats, i només s’autoritza l’ompliment de piscines desmuntables de menys de 500 litres i destinades a infants en centres educatius.

Podeu consultar més informació sobre consells i recomanacions als cartells adjunts en aquesta mateixa notícia i al web de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 05.04.2023 | 12:13