En marxa un nou trimestre d’activitats al Casal Jove

Dimecres, 28 de setembre de 2022 a les 00:00

L’equipament juvenil publica una programació d’activitats que s’estendrà fins desembre

El Casal Jove El Club enceta el nou curs amb un ventall de propostes lúdiques dirigides a tot el jovent del municipi entre les quals es troben activitats culinàries, cinematogràfiques i d’esbarjo. Per altra banda, l’equipament també ha organitzat una xerrada orientada a les famílies en la qual es tractaran eines per detectar el ciberassetjament.

Aquest mes, la ciutadania més jove ha pogut gaudir d’un torneig de ping-pong i d’una excursió a la Penya del Moro, mentre que aquest divendres el Club organitzarà un taller per aprendre a cuinar gyozas.

De cara a l’octubre, s’ha programat un campionat de pòquer, una trobada amb pastissos, un torneig de Catan i la projecció d’una pel·lícula de terror amb motiu de la celebració de Halloween. Per altra banda, durant novembre es podrà gaudir d’un berenar amb panellets i moniatos per a rebre la Castanyada, un combat de Làser Tag, una jornada de jocs de taula i un taller de prevenció de violències masclistes, en el marc de la Diada Internacional de la Eliminació de la Violència envers les Dones.

Durant desembre, es preveu una trobada entre el jovent i les persones grans per a jugar al rummikub, se celebrarà l’escaperoom «Un malson abans de Nadal» i un taller culinari per aprendre a elaborar torrons.  

Consulteu la programació del Club al detall a l’arxiu adjunt en aquesta mateixa pàgina, a on també trobareu el codi QR des d’on formalitzar les vostres inscripcions.

 

Darrera actualització: 28.09.2022 | 10:46