Enfortint vincles amb el poble de Tujereng

Dimarts, 21 de juny de 2022 a les 01:00

La setmana passada es va celebrar una nova trobada telemàtica entre representants de l’Ajuntament de Torrelles i del govern local de la població gambiana

L’Ajuntament de Torrelles està duent a terme reunions periòdiques amb el govern local de Tujereng amb la voluntat de reforçar els lligams entre els dos pobles i desenvolupar projectes de col·laboració en diferents àmbits. 

El passat mes de maig, l’alcalde Ignasi Llorente es va reunir amb Malang Sambo, regidor de Medi Ambient i Cooperació del govern local de Tujereng qui visitava el nostre municipi.

La setmana passada, l’encara alcalde, Ignasi Llorente, i la regidora de Cooperació Internacional, Maria Vidal, es van reunir per videoconferència amb representants del govern de Tujereng. Durant la trobada es van plantejar noves inquietuds i nous reptes pel que fa a la col·laboració entre els dos pobles, buscant sinèrgies i nous projectes que resultin d’interès per ambdues parts. Així mateix, les persones assistents es van emplaçar a fer noves trobades en els propers mesos per seguir treballant per enfortir encara mes aquest agermanament que es va fer efectiu l’any 2018. 

Darrera actualització: 21.06.2022 | 15:43