Es constitueix el Consell d’Infants del curs 2022-23

Dilluns, 28 de novembre de 2022 a les 00:05

Durant la sessió de constitució s’han nomenat els infants que formaran part d’aquest òrgan participatiu

La sala de plens del consistori ha acollit la sessió de constitució del Consell d’Infants de Torrelles de Llobregat, un òrgan participatiu nascut l’any passat amb la voluntat de donar veu i implicar en la participació pública de la ciutadania més jove del poble.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Eduard Garcia, de la regidora de Participació Ciutadana, Maria Vidal i de les representants dels grups municipals Judith Roig (CAT Torrelles), Falgàs Marco (Junts per Torrelles) i Ainoa Olza (Esquerra Republicana de Catalunya). L’ordre del dia ha començat amb la presentació del curs per part de l’alcalde i el nomenament de les conselleries, les quals han recaigut sobre Joana Andrés, Martina Pérez, Bernat Roig, Margo Doikov, Júlia Lena, Alex Sierra, Jana Ortiz, Emma Deu i Maria Fernández.

A continuació, Maria Vidal va oferir un parlament sobre el funcionament del Consell d’Infants, així com el paper de la dinamitzadora d’aquesta iniciativa, Mariona Gallego, qui no va poder assistir al ple. Per acabar, l’alcalde va animar als infants a fer sentir la seva veu com a tals, va agrair l’assistència de tots els presents i va donar per finalitzat el Plenari de constitució del Consell d’Infants.

Darrera actualització: 28.11.2022 | 15:07

Imatges